Bazart naar De Nieuwe Nor

Ticketmaster
Bazart naar De Nieuwe Nor
Bazart naar De Nieuwe Nor

De Vlaamse formatie Bazart maakt elektronische indie met een internationale sound. Maar zingt wél in het Nederlands, zoals je kunt horen op pakkende singles als ‘Goud’ (zing maar mee: ‘liever snel naar de hel dan traag naar de hééémel.’) en ‘Chaos’, waarmee de 5-koppige band zich in eigen land in korte tijd tot gevestigde naam promoveerde. Na optredens op grote Nederlandse festivals Pinkpop en Lowlands en wat airplay op 3FM is het in het najaar tijd voor een Nederlandse tour die Bazart op 25 november naar de NIEUWE NOR brengt!

Bazart is allesbehalve een doorsnee Nederlandstalige band. Deze 5-koppige bezetting, met de drie frontmannen als kern van de band, vindt zijn roots in Gent en Antwerpen. Gekenmerkt door hun sterke samenzang, complexe melodieën en elektronische nuance brengt Bazart donkere indiepop in de moedertaal. De muzikale invloeden variëren van The National tot Yeasayer maar evengoed van Spinvis tot Gorki. Denk Engelstalige muziek maar dan in het Nederlands. Op 23 september a.s. komt hun debuut-album uit.

Bazart
Datum: 25 November
Zaal: De Nieuwe Nor
Aanvang: 20:30
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek