Charles Bradley & His Extraordinaires naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Charles Bradley & His Extra- ordinaires naar De Oosterpoort
Charles Bradley & His Extra- ordinaires naar De Oosterpoort

Charles Bradley begon als James Brown imitator in Brooklyn, maar sinds zijn ontdekking in 2002 kunnen we spreken van een heuse soulgoeroe. Zijn debuutalbum ‘No Time For Dreaming’ werd door het Britse muziekblad Mojo verkozen tot een van de beste albums van 2011. Charles Bradley, ook wel bekend als ‘The Screaming Eagle of Soul’, komt op 7 december naar De Oosterpoort ter promotie van zijn onlangs verschenen album ‘Changes’. Bradley is de zestig al gepasseerd, maar met zijn krachtige stem en 7 koppige band brengt hij genoeg energie mee voor een avond vol soul en funk!

Charles Bradley
Datum: Woensdag 7 december
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop start vrijdag 26 augustus om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek