Crippled Black Phoenix + Publicist UK + The Devils Trade naar Doornroosje

Ticketmaster
Crippled Black Phoenix + Publicist UK + The Devils Trade naar Doornroosje
Crippled Black Phoenix + Publicist UK + The Devils Trade naar Doornroosje

De Engelse supergroep Crippled Black Phoenix met leden van Mogwai, Iron Monkey, Electric Wizard en Gonga maakt overdonderende muziek die tegelijkertijd prachtig is en bijzonder goed in elkaar steekt. Denk aan een kruising van Godspeed You! Black Emperor en Sigur Rós met de nodige invloeden van een van dé meest invloedrijke progbands allertijden; Pink Floyd. De band komt dit jaar nog met een nieuw album, de opvolger van ‘White Light Generator’ uit 2015.

De support wordt verzorgd door de Amerikaanse band Publicist UK en The Devil’s Trade. Publicist UK bestaat o.a. uit leden van thrash metalbands Revocation en Municipal Waste. Geen harde metal dit keer, maar een mix van postpunk en dark rock en af toe wat hardere stukken.

Crippled Black Phoenix + Publicist UK + The Devils Trade
Datum: 10 december
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek