De La Soul naar Paradiso

Ticketmaster
De La Soul naar Paradiso
De La Soul naar Paradiso

Het succesvolle hiphoptrio De La Soul scoorde rond het begin van de jaren negentig een aantal grote hits met nummers als ‘Me Myself And I’, ‘Say No Go’ en ‘Ring Ring Ring (Ha, Ha, Hey!)’. Vanaf het debuutalbum ‘Three Feet High And Rising’ De la Soul geprezen om de sympathieke en zeer melodieuze mix van rap, jazz en pop: hippiehop. De La Soul wordt ook al snel gezien als één van de leidende groepen van de Native Tongues Posse, een stroming binnen de hiphop van zwarte, nationalistische hiphoppers die sterk leunen op Afro-centrische teksten en ritmes uit de jazz. Andere bekende hiphoppers uit de Native Tongues Posse waren bijvoorbeeld A Tribe Called Quest, Queen Latifah en The Jungle Brothers.

De La Soul
Datum: Maandag 05 december 2016
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Voorverkoop vanaf 26 augustus

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek