DI-RECT naar De Oosterpoort

Ticketmaster
DI-RECT naar De Oosterpoort
DI-RECT naar De Oosterpoort

Het najaar van 2016 staat voor DI-RECT in het teken van nieuwe muziek. Allereerst door het verschijnen van de ‘Fired Up’ EP in september en vervolgens vanwege de albumopnames die in de rest van het najaar zullen plaatsvinden.

Met 3 uitverkochte clubshows op kleine podia in de agenda werpt DI-RECT al een blik op de toekomst en zal dan het nieuwe geluid op het podium laten horen. In 2017 is het tijd voor het grotere werk en hiermee zal de band op donderdag 2 maart aftrappen in De Oosterpoort in Groningen!

Op de ‘Fired Up’ EP is DI-RECT een spannende nieuwe weg ingeslagen met 4 frisse nieuwe tracks. Op het nieuwe werk wordt DI-RECT bijgestaan door een 3-koppige blazerssectie. Tijdens de 2017 clubtour zal de band 9 man sterk op het podium staan, waarbij de vertrouwde energie centraal zal staan, maar waarbij de band ook de uitdaging opzoekt om het oude repertoire opnieuw uit te vinden.

“De uitdaging is om het voor zowel onszelf als het publiek spannend te houden. Nieuwe tracks veranderen ook de kijk op je oude repertoire en zo blijft alles continu in beweging.”(Jamie Westland)

DI-RECT
Datum: 02 maart
Zaal: Oosterpoort
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop start op zaterdag 27 augustus om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek