Jett Rebel naar Ahoy

Ticketmaster
Jett Rebel naar Ahoy
Jett Rebel naar Ahoy

Op zaterdag 4 februari 2017 keert Jett Rebel terug naar zijn muzikale roots. Waar die liggen? Op het immense podium van Rotterdam Ahoy! Wie Jett Rebel volgt, weet dat hij een rasmuzikant met veel gevoel voor muzikale historie is. In zijn repertoire verwerkt hij moeiteloos invloeden van Stevie Wonder en David Bowie. Beide inspiratiebronnen die in het verleden zelf furore maakten op het legendarische podium van Ahoy. Het nieuwste hoofdstuk in het jongensboek van Jett Rebel laat zich dan ook raden: een sprong naar het podium van zijn helden, met alle ruimte voor Jetts muzikale ambities, gastmuzikanten en een spectaculaire show.

Jett Rebel
Datum: 04 februari
Zaal: Ahoy
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop start vrijdag 26 augustus om 10.00 uu

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek