Paul Gilbert naar de Boerderij

Ticketmaster
Paul Gilbert naar de Boerderij
Paul Gilbert naar de Boerderij

Het is alweer drie jaar geleden dat Paul Gilbert voor het laatst in de Boerderij te zien was. De Amerikaanse gitarist verwierf bekendheid met bands als Racer X en Mr. Big. Daarnaast toerde hij met G3 van Joe Satriani en John Petrucci en werd zijn ongelooflijke gitaartechniek geroemd door het magazine GuitarOne met een vierde plaats in de “Top Shredders of All Time”.Gilbert wordt in één adem genoemd met topgitaristen als Marty Friedman (ex-Megadeth), Tony MacAlpine en Steve Vai. De gitaarvirtuoos bracht onlangs zijn 17e soloalbum album uit, met de titel ‘I Can Destroy’. De plaat krijgt lovende recensies. Gilbert weet menig gitarist te verbazen met zijn vingervlugge technieken en indrukwekkende solo’s. Kortom, deze levende gitaarlegende moet je een keer live hebben gezien!

Paul Gilbert
Datum: maandag 7 Nov 2016
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek