St. Tropez naar ‘t Stroomhuis

Ticketmaster
St. Tropez naar ‘t  Stroomhuis
St. Tropez naar ‘t Stroomhuis

Fuzzy gitaren, stevige Britrock, poppy hooks en psychedelische waanzin. Wat blijkt? Dat kan allemaal samen gaan op één album. Vraag maar aan de mannen van St. Tropez die hangend op een surfboard achter een jacht hun vintage gear bespelen. Dat spelen leerde ze trouwens – en dat is inmiddels geen geheim meer- in Go Back To The Zoo. Dat was toen. Hun muzikale droom leven ze na met hun superveelzijdige St. Tropez. En dat klinkt dus alsof Ty S. oesters eet met een hippiemeisje aan de Franse Côte d’Azur. Tu comprends?

Ps. ohja, het album heet…St. Tropez

St. Tropez
Datum: 08 oktober
Zaal: Stroomhuis, Eindhoven
Aanvang: 21:00 uur
Zaal open: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek