DI-RECT naar de Melkweg

Ticketmaster
DI-RECT naar de Melkweg
DI-RECT naar de Melkweg

De komende tijd staat voor de heren van de Haagse band DI-RECT in het teken van nieuwe muziek. Binnenkort brengt de band haar nieuwe EP ‘Fired Up’ uit om vervolgens de studio in te duiken voor de opnames van een gloednieuw album. De vier nummers tellende EP brengt een nieuw en fris geluid, opgenomen in de Electric Monkey studio in Amsterdam door producers Tijmen van Wageningen & Kasper Frenkel.

Op het nieuwe werk wordt DI-RECT bijgestaan door een drie koppige blazers sectie. Tijdens hun optredens zal de band negen man sterk op het podium staan, waarbij de band de uitdaging opzoekt om hun oude repertoire opnieuw uit te vinden, maar met dezelfde energie die we van de jongens gewend zijn!

DI-RECT
Datum: 11 maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start za 27 aug

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek