DI-RECT naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
DI-RECT naar Tivoli- Vredenburg
DI-RECT naar Tivoli- Vredenburg

De Haagse rockband Di-Rect heeft na het feestelijke vijftienjarig bestaan het vizier op vooruit gezet en dat leidt meteen tot opwindende resultaten. Hun nieuwe single Fired Up is een rock-soulstamper (inclusief blazers) zoals we die tot nu toe nog niet hebben gehoord van de band. ‘In het verleden hebben we covers gedaan van James Brown en die oude soul en funk komt terug in onze nieuwe muziek,’ aldus gitarist Spike. De blazers van Fired Up gaan mee op tournee, dus Di-Rect staat vanavond met negen man op het podium. Verwacht veel nieuw werk, maar ook oud werk in een verrassende nieuwe jas!

DI-RECT
Datum: 10 Maart
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek