Donnie naar de Hall of Fame

Ticketmaster
Donnie naar de Hall of Fame
Donnie naar de Hall of Fame

Hopelijk hebben jullie geen last van Pleinvrees, want vanavond komt Donnie zijn handen wassen in Grey Goose bij Hall of Fame Tilburg en jullie zijn uitgenodigd om dit heugelijke feit te vieren. Donnie is een rijzende ster uit Amsterdam en bracht vorig jaar zijn album ‘Mannelogie’ uit. De plaat die werd geproduceerd door Bas Bron (De Jeugd van Tegenwoordig) leverde Donnie al vele cult-hits op. Dit jaar brengt de rapper zijn aanstekelijke tracks naar de clubs. Op zijn sloffen verkocht hij al tweemaal Paradiso uit en ook de Ekko (Utrecht) zwichtte al snel voor de looks van de ‘Male Marilyn Monroe’. Vanavond is het eindelijk tijd voor Tilburg om mentaal te gaan op Donnie.

Donnie
Datum: za 4 maart ’17
Zaal: Hall of Fame, Tilburg
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 20:30u
Voorverkoop start: vrijdag 26 augustus ’16

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek