Eek-A-Mouse naar Bibelot

Ticketmaster
Eek-A-Mouse naar Bibelot
Eek-A-Mouse naar Bibelot

Toen de Jamaicaan Ripton Joseph Hylton een keer níet op zijn favoriete renpaard ‘Eek-A-Mouse’ wedde, won het paard pardoes. Ripton nam de naam van het paard over als artiestennaam. In hetzelfde jaar, 1979, scoorde hij zijn eerste hit: ‘Once A Virgin’. Inmiddels bevat zijn ijzersterke repertoire klassiekers als ‘Ganja Smuggling, ‘Wa-Do-Dem’ en ‘Rude Boy Jamaican’. Zijn stijl wordt ‘singjaying’ genoemd, een combinatie van ‘singing’ en ‘deejaying’ – het leverde hem in een Amerikaanse krant de eretitel ‘de Al Jarreau van de reggae’ op. ‘The Mouse’ wordt begeleid door een vijfkopppige band.

Eek-A-Mouse
Datum: 21 oktober
Zaal: Bibelot
Zaal open: 20:30 UUR
Aanvang: 21:00 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek