Eek-A-Mouse naar de Effenaar

Ticketmaster
Eek-A-Mouse naar de Effenaar
Eek-A-Mouse naar de Effenaar

Het Reggae Sundance festival was weer een fijn feestje, maar de zon gaat nog lang niet onder. The mouse is in da house! Met zijn hypnotiserende dance hall-melodieën beng-ga-geng-brengt de reusachtige Jamaicaan je hele lijf in beweging. Een optreden van Eek-A-Mouse is niet zomaar een reggaeconcert, het is een belevenis.

Begin jaren tachtig veroverde hij de reggaewereld met zijn stemband-acrobatiek. Eek-A-Mouse introduceerde singjaying, een unieke combinatie van zingen en rappen. Zijn klassiekers ‘Ganja Smuggling’, ‘Wa-Do-Dem’ en ‘Rude Boy Jamaican’ staan vast en zeker ook op het menu vanavond. ‘Bread in the oven baking. Here come the rude boy Jamaican!’

Eek-A-Mouse
Datum: 13 oktober
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:30 uur
Zaal open: 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek