Handsome Poets naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
Handsome Poets naar Tivoli de Helling
Handsome Poets naar Tivoli de Helling

Hoe kun je Halloween beter vieren dan met je vrienden van Handsome Poets? Sinds hun doorbraak in 2010 gaat het met de jongens alleen maar bergopwaarts: hun Olympische Spelen-hit Sky On Fire (2012) is inmiddels 3 miljoen (!) keer gestreamd op Spotify, hun vorig jaar verschenen derde album 2015 is hun beste tot nu toe en dan scoorden ze dit jaar ook nog een zomerhit met Get Up (Can U Feel It). Net als vorig jaar wil de band hun succes samen met hun fans vieren tijdens een speciale show. Of je nu zombie, vampier, sparkelende unicorn of angstaanjagende clown bent: iedereen is welkom op Handsome Poets’ Halloween!

Handsome Poets
Datum: 28 OKTOBER 2016
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek