Jain naar Bitterzoet

Ticketmaster
Jain naar Bitterzoet
Jain naar Bitterzoet

De jonge, charmante zangeres Jain uit Frankrijk maakt speelse en zonnige popliedjes waar je vrolijk van wordt en op kan dansen. Als kind reisde ze de wereld rond met haar familie en woonde in o.a. Dubai, Congo en Abu Dhabi. Daar pikte ze allerlei muzikale invloeden op: van reggae, jazz, folk en pop. In creatief opzicht zou Jain een ver nichtje kunnen zijn van Stromae. Haar videoclip ‘Come’ (van debuutalbum ZANAKA; ze schreef het liedje toen ze 16 was) is al meer dan 33 miljoen keer bekeken. Nu geeft Jain dan eindelijk haar eigen concert in Amsterdam.

Jain
Datum: Dinsdag 06 december 2016
Zaal: Bitterzoet
Aanvang: 21.00 uur
Zaal open: 20.00 uur
Voorverkoop vanaf 26 augustus

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek