Josephine Zwaan naar de Melkweg

Ticketmaster
Josephine Zwaan naar de Melkweg
Josephine Zwaan naar de Melkweg

Josephine Zwaan bespeelt de Nederlandse taal als haar gitaar; gevoelig en intuïtief. Haar liedjes raken op zielsniveau en schudden je wakker in hun oprechtheid. In 2014 stond zij in de finale van de Beste Singer-Songwriter van Nederland met het nummer ‘Los Vast’. Sindsdien heeft zij zich ontwikkeld tot een eigenzinnige artiest met internationale charme. Het debuutalbum ‘1/4’ brengt zij uit op eigen houtje en zonder compromis. Dit resulteert in een even openhartig als eigenwijs portret, waarin zij de beproevingen en vragen van het twintigersleven blootlegt. Een veelbelovende nieuwkomer binnen de Nederlandstalige muziek!

Josephine Zwaan
Datum: 06 oktober
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek