Lords of Black naar de Boerderij

Ticketmaster
Lords of Black naar de Boerderij
Lords of Black naar de Boerderij

Lords Of Black staat onder leiding van Ronnie Romero, tevens de nieuwe zanger van Ritchie Blackmore’s Rainbow. Het debuutalbum “Lords of Black” werd in 2014 uitgebracht en kreeg wereldwijd lovende recensies. Ook over opvolger II (2016) zijn de reacties razend enthousiast. Er worden zelfs vergelijkingen gemaakt met Dio.

Sinds Ritchie Blackmore’s aankondiging dat hij Ronnie Romero als nieuwe frontman van Rainbow heeft verkozen, is Lords of Black een begrip in de metal scene. De band staat garant voor een mix van metal, classic hardrock met geweldige melodieën en progressieve elementen. Naast Romero bestaat de band uit gitarist Tony Hernando, drummer Andy C. en bassist Javi García. Na het zien van een show van deze band snap je de keuze van Ritchie Blackmore meteen!

Lords of Black
Datum: vrijdag 2 Dec 2016
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek