Obituary & Exodus naar 013

Ticketmaster
Obituary &
Obituary &

Daar kan een winnend lot van de Staatsloterij niet tegenop: een ticket voor de show van de Amerikaanse metalgrootmacht Obituary die – hou je vast – co-headliner Exodus (!), Prong en King Parrot meeneemt voor ‘The Battle Of The Bays’ in de intieme Jupiler Zaal! Obituary in 013 is steevast een knalgezellig slagveld met zwiepende manen en rondvliegende ledematen. De broertjes John en Donald Tardy zijn de mede-grondleggers en architecten van het deathmetal-genre, met ‘Slowly We Rot’, ‘Cause Of Death’ en ‘The End Complete’ als absolute deathmetal classics. Meedogenloze en furieuze deathmetal, die live altijd ongekend strak en met de subtiliteit van een opgevoerde Duitse Panzer II-tank wordt gebracht.

Nee, dan Exodus. Vanaf de klassieker-mijlpaal ‘Bonded By Blood’- het debuutalbum van dertig jaar geleden – tot de laatste cd ‘Blood In, Blood Out’ waarop oudgediende frontman Steve Souza weer terug is, staat Exodus garant voor felle, agressieve maar altijd pakkende speed-thrash van Bijbelse proporties. Onderga de pleasures of the thrash in de pit tijdens een toxic waltz. Blijf bonded by blood bij een wall of death. Maar vooral: obey hun metal command!

Maar ook the allmighty Prong komt mee. Prong ja, de Amerikanen die sinds 1986 terecht op handen worden gedragen vanwege hun ondefinieerbare mix van heavy stijlen: hardcore punk, groovy thrash metal maar even gemakkelijk industrial. En dan zijn we er nog niet: er wordt afgetrapt door de dolle Australische dingo’s van King Parrot! Onmisbare package op je bakkes.

Obituary & Exodus
Datum: wo 2 nov ’16
Zaal: 013
Zaal open: 18:30u
Aanvang: 19:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek