The Vacant Lots naar Patronaat

Ticketmaster
The Vacant Lots naar Patronaat
The Vacant Lots naar Patronaat

Met de kracht van primitieve punk rock ‘n roll, dwars door psychedelische rock: dat is wat The Vacant Lots doet. Kriskras er doorheen, zonder compromis, typeert de band in alles wat ze doen, van het harde monochrome artwork tot de dualiteit in de teksten.

In 2014 bracht het Amerikaanse duo een split 10″ uit met Alan Vega van Suicide. Net als die New Yorkse proto-punks gebruikt The Vacant Lots veel elektronica, vanuit apparatuur die ze zelf bouwen. In november komt er een nieuwe split uit met Anton Newcombe van Brian Jonestown Massacre, op zijn label A Recordings.

The Vacant Lots
Datum: 24 november
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20:00 u
Aanvang: 20:30 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek