Anathema naar de Effenaar

Ticketmaster
Anathema naar de Effenaar
Anathema naar de Effenaar

De geschiedenis van Anathema is rijk. Net zo rijk als hun muziek, die laveert van extatische bombast tot ingehouden pracht. De band start begin jaren 90 als donkere doomband, maar evolueerde zich in de loop van datzelfde decennium als een inventieve progrockband in de lijn van Pink Floyd en Porcupine Tree. Zelfs liefhebbers van Radiohead kunnen gerust bij de Britten terecht.

In afwachting van de opvolger van hun gelauwerde album ‘Distant Satellites’ uit 2014 (dat zelfs de 12de plek van de Nederlandse Albumlijst haalde), doet de band een korte toer door Europa. Of ja… Europa. Er zijn maar twee data op het vasteland, en de Effenaar show is er één van. Het wordt een unieke avond, waar we voor het eerst kennis kunnen maken met nummers van het nieuwe album.

Anathema
Datum: 11 november
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek