Jeroen van Koningsbrugge naar Paradiso

Ticketmaster
Jeroen van Konings- brugge naar Paradiso
Jeroen van Konings- brugge naar Paradiso

Jeroen van Koningsbrugge geeft een eenmalig concert, samen met een groot aantal artiesten die in mei en juni bij hem te gast waren in Malibu. Het optreden staat volledig in het teken van het album ‘Songs Of Life’ album dat op 19 oktober verschijnt.

Vanaf 31 augustus zendt RTL4 om 20:30 uur wekelijks een aflevering van ‘Jeroen in California: Songs Of Life’ uit. Waylon maakt als eerste de oversteek naar Californi) en werkt samen met Jeroen aan de track ‘The Whiskey Ain’t Working’. Ze doen inspiratie op door te surfen, shoppen en te jammen in een van de beroemdste muziekwinkels van Los Angeles.

Vrijdag 26 augustus verscheen een duet met Racoon als eerste single van het album. Ook werd de titelsong ‘Song Of Life’ digitaal uitgebracht. Op het album, dat volledig werd opgenomen in Malibu, staan in totaal negen liedjes. Naast Racoon en Waylon waren ook Nick Schilder, VanVelzen, Waylon, Nicky Romero, Gers Pardoel en Thomas Acda te gast. “Het is voor het eerst dat ik alleen in Paradiso mag staan”, zegt van Koningsbrugge in een reactie. “Ontzettend spannend en leuk tegelijk omdat het concert voelt als een reünie met alle vrienden waarmee ik het album en programma heb mogen maken. Maar belangrijker, we kunnen het publiek eenmalig van dichtbij laten ervaren wat wij hebben meegemaakt op onze reis. Het wordt een gedenkwaardige avond, de afsluiting van een geweldig project op een prachtige locatie”.

Jeroen van Koningsbrugge
Datum: Dinsdag 29 november 2016
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek