Milow naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Milow naar De Oosterpoort
Milow naar De Oosterpoort

Het is hard gegaan met de muzikale carrière van de Vlaamse singer-songwriter Milow. Al met zijn debuutalbum (2006) schiet Milow in de roos, dankzij superhit ‘You Don’t Know’. In 2007 levert ‘Ayo Technology’, een akoestische cover van 50 Cent’s single, de doorbraak in Europa op. Met ‘You And Me (In My Pocket)’ en ‘Little In The Middle’ stapelt Milow de succesnummers op. Inmiddels heeft de Vlaming diverse platina albums, uitverkochte zalen, een platenlabel en maar liefst twaalf Music Industry Awards (MIA) in België op zijn naam staan.

Afgelopen mei verscheen Milow’s nieuwste album ‘Modern Heart’ met de zomerhit ‘Howling At The Moon’. Met dit nieuwe album en band komt hij op 1 december naar Groningen voor een concert in de Grote Zaal!

Milow
Datum: Donderdag 1 december
Zaal: De Oosterpoort
De kaartverkoop start zaterdag 27 september om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek