St. Paul and The Broken Bones naar Paradiso

Ticketmaster
St. Paul and The Broken Bones naar Paradiso
St. Paul and The Broken Bones naar Paradiso

Schrik niet als deze jonge bleekscheten het podium betreden, want het fysieke voorkomen van ‘St.’ Paul Janeway en zijn band rijmt bepaald niet met het authentieke retro-geluid die deze getalenteerde groep beheerst en met volle overgave uitvoert. Het is dan ook geen vreemd nieuws dat de frontman als kind opgroeide in de gospelkerken van Alabama. Als een prediker beweegt hij nu over het podium, zingt en schreeuwt hij de longen uit zijn lijf en overtuigt zijn publiek met de Southern soul als zijn religie. Het tweede album van de band uit Birmingham (Alabama) heet ‘Sea of Noise’ en komt in september uit. Volgens Paul Janeway kunnen we meer persoonlijke teksten en statements van hem verwachten. Na enkele keren het voorprogramma van de Rolling Stones in de VS te hebben gedaan, is nu Europa weer aan de beurt.

St. Paul and The Broken Bones
Datum: Woensdag 25 januari 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 19.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Voorverkoop vanaf 2 september

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek