André Hazes Jr naar de Heineken Music Hall

Ticketmaster
André Hazes Jr naar de Heineken Music Hall
André Hazes Jr naar de Heineken Music Hall

Op zaterdag 7 januari geeft André Hazes Jr een concert in de Heineken Music Hall. Zo kondigde hij zelf aan tijdens RTL Boulevard. Het wordt zijn eerste grote show met live band. De kaartverkoop van het concert is direct gestart via www.andrehazesjr.nl

Het concert is een mijlpaal voor de zanger die na de release van zijn met goud bekroonde album ‘Leef’ en de gelijknamige single een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt.

André treedt hiermee in de voetstappen van zijn vader die ook optrad in de Heineken Music Hall. ‘Dit wordt een hele bijzondere avond, waarbij ik ook zeker stil zal staan en een ode aan hem zal brengen. Ik beloof er een waanzinnige avond van te maken en hoop dat alle fans hierbij aanwezig willen zijn’, aldus André Hazes Jr.

André Hazes Jr scoorde als 13-jarige zijn eerste hit in 2007 met ‘Bedankt Mijn Vriend’, een postuum duet met z’n vader. In 2014 bracht de Nederlandstalige zanger zijn eerste solo album ‘Mijn Beste Vriend’ uit. Vervolgens was hij als jurylid te zien in het SBS-programma ‘Bloed Zweet en Tranen’, de zoektocht naar Nederlandstalig zangtalent. Een grote doorbraak volgde toen André Hazes Jr het nummer ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ vertolkte voor het tv programma ‘De Beste Zangers’. Het leverde hem zijn eerste nummer 1-hit op en meer dan 6 miljoen views op Youtube. Afgelopen jaar scoorde hij een hit met ‘Leef’, een loflied om het leven te vieren en dat zal ook de rode draad worden tijdens de show in de Heineken Music Hall: Vier het Leven.

André Hazes Jr
Datum: 7 januari
Zaal: Heineken Music Hall
Aanvang: 20:00
Zaal open: 18:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek