Bauer naar de Tolhuistuin

Ticketmaster
Bauer naar de Tolhuistuin
Bauer naar de Tolhuistuin

Berend Dubbe, de man met een van de mooiste en diepste stemmen van ons land, is na twaalf jaar (het live album uit 2006 met het Metropole Orkest niet meegerekend) terug als Bauer met een nieuw studioalbum.

‘Eyes Fully Open’ refereert aan klassieke Hollywood- en tv-soundtracks, de orkestrale pop van Scott Walker en progressieve muziek uit de jaren ’70. Toch klinkt het album ongekend modern en fris, mede dankzij de uitstekende liveband die Berend Dubbe samenstelde.

Waar Bauer met ‘On The Move’ (1999) mede dankzij exotische samples inspirator was voor menig ‘home recording artist’, hoort de luisteraar anno 2016 een volgroeide, niets ontziende popnestor. Nog nooit klonk de muziek van Bauer zo kwetsbaar en groots tegelijk. Mede dankzij de gastbijdragen op het album van zijn oud-bandgenoten Peter Visser en Carol van Dijk (Bettie Serveert) luidt Dubbe een nieuwe fase van zijn muzikale project in.

Bauer
Datum: Donderdag 13 oktober 2016
Zaal: Tolhuistuin
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur
Voorverkoop vanaf 2 september

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek