Call it off & The Press and The President naar Hedon

Ticketmaster
Call it off & The Press and The President naar Hedon
Call it off & The Press and The President naar Hedon

Na een succesvol debuutjaar in 2013, waar the Press and The President hun eerste EP ‘Stay out of the Papers’ zelf opnam en uitbracht, is de elektro poppunk band alleen nog maar harder gaan knallen. Meerdere shows met grote internationale acts in de bekendere zalen in Nederland, live optredens bij zowel 3FM als 538 en een split-EP met de band Alive Again zijn slechts een greep uit de hoogtepunten van deze band.

Dit talent ging niet onopgemerkt; in 2015 beloonden we de de band de bijzondere ‘Hedon Beurs’ waarmee we talentvolle acts een steuntje in de rug geven om net die stap verder te kunnen maken. Hetzelfde jaar deed The Press and The President talloze Nederlandse podia aan tijdens de Popronde in 2015. Een jaar later en een derde EP verder, timmeren de mannen nog steeds hard aan de weg. Nieuwe single met videoclip ‘King Prick III’ is het laatst uitgekomen werk en staat precies in lijn met voorgaande muziek: een unieke combi tussen catchy synthesizers en hun eigen poppunksound, met een attitude!

Call it off & The Press and The President
Datum: 11 november
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek