Canshaker Pi & Pip Blom naar Merleyn

Ticketmaster
Canshaker Pi & Pip Blom naar Merleyn
Canshaker Pi & Pip Blom naar Merleyn

Ze waren een van de verrassingen van Noorderslag 2016. De vier branieschoppers van Canshaker Pi uit Amsterdam maken garagerock die rammelt, rommelt en op een subtiele manier buiten de lijntjes kleurt. Muziek in het straatje van Pavement, Teenage Fanclub en Guided By Voices. In oktober 2015 brachten ze hun eerste single uit op het Tender Records-label van Tim Knol. De nieuwe EP ‘For Ed’ is net verschenen en is de voorbode van het debuutalbum dat voor het eind van dit jaar verschijnt en wordt geproduceerd door Pavement-opperhoofd Stephen Malkmus.

Pip Blom is pas 19 jaar en verovert nu al menig oor en hart met haar muziek. De jonge muzikante speelt folky indierock en schrijft slimme teksten. Nadat Pip onafhankelijk vier nummers op Spotify zette volgde een sneeuwbaleffect: de nummers werden meegenomen in vele playlists, wat resulteerde in tienduizenden streams. Stap voor stap komt ze dichterbij haar droom om op Glastonbury te spelen.

Canshaker Pi & Pip Blom
Datum: 06 januari
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek