Donavon Frankenreiter naar Paradiso

Ticketmaster
Donavon Frankenreiter naar Paradiso
Donavon Frankenreiter naar Paradiso

Voordat Donavon Frankenreiter aan zijn muzikale carrière begint, is hij professioneel surfer. Op achttienjarige leeftijd begint hij met muziek maken. Eerst in verschillende bands, waaronder Sunchild waarmee hij twee albums uitbrengt.

In 2001 richt Donavon zich op solo-werk. Hij tekent een platencontract bij Brushfire Records, het label van zijn goede vriend Jack Johnson die hij eerder heeft leren toen hij in zijn surfperiode een kamer huurde bij zijn ouders op Hawaii. Hij debuteert met zijn gelijknamige album in 2004. In de jaren die volgens, verschijnen er nog eens zes studioalbums.

Sinds afgelopen najaar is aan dit rijtje de full length ‘The Heart’ toegevoegd. Hierop staan elf sfeervolle akoestische tracks in de lijn van zijn vorige werk. Echter zijn de liedjes met een emotionele insteek geschreven. Donavon zegt hierover: “All these songs are as close to me singing from the heart as I can. It’s a complete record; the songs are intertwined. I had to call it ‘The Heart,’ that was the theme of the record.”

Donavon Frankenreiter
Datum: Dinsdag 01 november 2016
Zaal: Paradiso
Aanvang: 19.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Voorverkoop vanaf 2 september

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek