Jack Savoretti naar Paradiso

Ticketmaster
Jack Savoretti naar Paradiso
Jack Savoretti naar Paradiso

Italiaanse Engelsman Jack Savoretti deed als tiener niets anders dan gedichten schrijven. Pas toen zijn moeder hem een gitaar gaf en hem aanraadde zijn schrijfsels op muziek te zetten, kwam hij erachter dat andere mensen meer geneigd waren naar liedjes te luisteren dan naar gedichten en was verkocht. Hij wordt vergeleken met Simon & Garfunkel en Bob Dylan, zijn romantische liedjes werden al gebruikt in Amerikaanse series als One Tree Hill en Grey’s Anatomy. Verder zong Savoretti een duet met actrice Sienna Miller en verzorgde hij voorprogramma’s voor onder meer Gavin DeGraw en Jake Bugg. Sinds 2007 bracht Savoretti vier albums uit, waarvan de meest recente langspeler ‘Written in Scars’ in 2015 hoog eindigde in verschillende hitlijsten. Opvolger ‘Sleep No More’ zal binnenkort verschijnen.

Jack Savoretti
Datum: Dinsdag 06 december 2016
Zaal: Paradiso
Aanvang: 19.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
De voorverkoop start op zaterdag 3 september om 11.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek