Kringili & Alex Megas naar 013

Ticketmaster
Kringili & Alex Megas naar 013
Kringili & Alex Megas naar 013

Kringili & Alex Megas sturen al even de stad en het is dan ook niet meer dan logisch dat ze vandaag hun nieuwe EP komen presenteren in 013. Het Tilburgse hiphop duo zette vorig jaar nog de Hall of Fame op zijn kop met de release van hun ‘Dertien Hoog’ EP en liet daarbij zien dat ze moeiteloos de rol van ‘Tilburg’s nieuwe hiphop beloftes’ vervullen. Met ‘Juice’ gaan ze hun status waarmaken en als we mogen uitgaan van de titeltrack dan is ook deze plaat weer gevuld met bangers.

Een release rock je natuurlijk niet alleen dus daarom nodigen de mannen ook de ANBU gang uit Venlo uit als support. De 6 jongens uit het zonnige zuiden timmeren momenteel hard aan de weg met eigen muziek, clips en zelfs eigen fashion. De Tilburgse boys van Hidden Village geven ook acte de présence en Affoe (die recent nog WOO HAH! festival rockte) maakt de line-up voor de ‘Juice’ ep release compleet.

Kringili & Alex Megas
Datum: za 15 okt ’16
Zaal: 013
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:00u
Voorverkoop vanaf 3 september

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek