Lemmy Lives (A Motörhead Memorial) in de Effenaar

Ticketmaster
Lemmy Lives (A Motörhead Memorial) in de Effenaar
Lemmy Lives (A Motörhead Memorial) in de Effenaar

Vanavond ben je maar beter bij deze muzikale buiging voor de oppergod van de rock ‘n roll. Niemand minder dan Death Alley zorgt voor een set vol Motörhead-klassiekers, met zangers uit de top van de Nederlandse rockscene; Peter Pan Speedrock, Delain, Birth of joy, The Deaf, Elle Bandita, DOOL, Heideroosjes, STAVAST en Voltage. Met Janneke Nijhuis (The Deaf), Ryanne van Dorst (DOOL) en Charlotte Wessels (Delain) zijn ook de dames goed vertegenwoordigd en zo had Lemmy het graag gezien.

Snakebite Love trapt af met een akoestische set vol obscure Motörhead songs, rockmascotte Dikke Dennis presenteert de viering en Jack Daniels het gratis welkomstdrankje voor iedere bezoeker! En de pauzemuziek? Door het Eindhoven Rockcity DJ Team, hell yeah, hail Lemmy!

Lemmy Lives
Datum: 30 december
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek