Lemmy Lives naar Hedon

Ticketmaster
Lemmy Lives naar Hedon
Lemmy Lives naar Hedon

Lemmy Lives! Een muzikale buiging voor de oppergod van de rock ‘n roll. Geïnitieerd door de Effenaar, rond de sterfdag van Motörhead frontman Lemmy Kilmister. Niemand minder dan Death Alley zorgt voor de muzikale omlijsting van een set vol Motörhead klassiekers. Daarbij gesteund door verschillende gastmuzikanten waaronder leden van Peter Pan Speedrock, Birth of Joy, DELAIN, The Deaf, Elle Bandita, DOOL, Heideroosjes, STAVAST en Voltage.

Lemmy Lives is een avond in rock ‘n roll stijl, waarbij support act Snakebite Love een akoestische set speelt met songs-van-projecten-waar-Lemmy-buiten-Motorhead-bij-betrokken-was. Rockmascotte Dikke Dennis presenteert de viering en uiteraard verzorgt Jack Daniels het gratis welkomstdrankje voor iedere bezoeker!

Lemmy Lives
Datum: wo 28 dec 2016
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek