Orchestre Poly-Rythmo de Cotonou naar Patronaat

Ticketmaster
Orchestre Poly-Rythmo de Cotonou naar Patronaat
Orchestre Poly-Rythmo de Cotonou naar Patronaat

Laat je onderdompelen in de rauwe, funky tropische sound van deze Afrikaanse band. Orchestre Poly-Rythmo de Cotonou speelt soulvolle psychedelische voodoofunk, soukous en afrobeat. De band speelt al bijna vijftig jaar en veroverden naast hun thuisland Benin, ook heel West-Afrika. Sinds 2009 rijkt hun muziek zelfs tot in Europa nadat de Franse muziekjournalist Elodie Maillot lof uitsprak over de band, ze viral gingen op YouTube en zelfs de drummer-, en gitarist van Franz Ferdinand aangaven weg te zijn van hun muziek. In hun decennialange carrière maakten de bandleden meer dan vijfhonderd nummers en mochten ze optreden met internationale sterren als Fela Kuti, Manu Dibango en Gnonnas Pedro.

Orchestre Poly-Rythmo de Cotonou
Datum: Wo 02 november
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek