Rag ‘n’ Bone Man naar de Melkweg

Ticketmaster
Rag ‘n’ Bone Man naar de Melkweg
Rag ‘n’ Bone Man naar de Melkweg

Rory Graham, beter bekend als Rag ‘n’ Bone man is een hiphop, soul, rauwe blues performer uit London met een fenomonaal sterke live reputatie, die zijn ziel bloot geeft op het podium. Zijn machtige stem in combinatie met zijn uitstraling is wat Rag ‘n’ Bone Man uniek maakt in zijn genre. Deze zomer stond hij onder andere op het North Sea Jazz festival en op Lowlands waar hij indrukwekkende shows gaf. In juli dit jaar kwam zijn hit ‘Human’ uit, een voorproefje op zijn nieuwe album wat later in 2016 uitkomt. Always expect the unexpected bij Rag ‘n’ Bone Man. Mis deze show niet.

Rag ‘n’ Bone Man
Datum: 29 november
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 2 sep

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek