Sam Outlaw naar De Spieghel

Ticketmaster
Sam Outlaw naar De Spieghel
Sam Outlaw naar De Spieghel

Sam Outlaw is een singer- songwriter uit Los Angeles die prachtige tijdloze West Coast country nummers schrijft. Zelf noemt Outlaw zijn muziek ‘SoCal country”, country muziek met een Zuid-Californische vibe gemixt met klassieke honky-tonk en troubadour pop.

Ry Cooder en zijn zoon produceerden het debuutalbum ‘Angeleno’ van Outlaw en verzorgden bovendien, omdat ze er toch waren, het gitaarwerk. Ook leden van My Morning Jacket, Dawes en The Punch Brothers droegen bij aan deze prachtplaat. De pers was laaiend enthousiast en ook andere artiesten lieten zich niet ongemoeid. Ryan Adams schreef: “’Angeleno’ by Sam Outlaw. Just beyond great songwriting. What a record.”

Sam Outlaw
Datum: Zaterdag 15 oktober
Zaal: De Spieghel
Aanvang: 21:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek