Sevn Alias naar de Melkweg

Ticketmaster
Sevn Alias naar de Melkweg
Sevn Alias naar de Melkweg

Sevn Alias is de man van het moment. De rapper maakt rauwe, grimmige straatrap die overal in Nederland uit de auto’s pompt, maar Sevn zelf kijkt voor inspiratie net zo goed naar de nietsontziende trap uit Atlanta. In januari werd hij gelanceerd tot de #1 act van Noorderslag, deze zomer deed hij daar nog een tweede ronde bij op alle grote festivals: zijn performances op o.a. Woo Hah en Lowlands waren gewoon legendarisch. Meerdere gouden platen, zijn laatste single ‘GASS’ die zich verder in elk Nederlandse hiphop-lievend oor en alle hitlijsten nestelt en sinds LL eindelijk out in the open: oktober wordt de maand van zijn debuutplaat ‘Trap Grammy’! Aiming for gold again, niets minder.

Sevn Alias
Datum: 22 december
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start za 3 sep

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek