Smutfish naar de Melkweg

Ticketmaster
Smutfish naar de Melkweg
Smutfish naar de Melkweg

Smutfish presents: Smetvis tour. Melle de Boer schrijft en zingt in het Engels. Op zijn verzoek hebben bekende Nederlandse auteurs Smutfish nummers vertaald naar het Nederlands. De schrijvers die een bijdrage leveren aan het album zijn: Jan van Mersbergen, Maartje Wortel, Joubert Pignon, Martijn Benders, Freek de Jonge, Lieke Marsman, Anton Dautzenberg, Bart Chabot, Frederique Spigt, Elinor Fuchs, Meindert Talma, Levi Weemoedt, Max Greyson, Leon Verdonschot en Jaap Boots. De Smetvis tour is een avondvullend programma, met de 300 tekeningen die Melle bij de liedjes maakte, animaties en met live bijdragen van een aantal van de betrokken schrijvers.

Smutfish
Datum: 25 november
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek