Anouk naar de Ziggo Dome

Ticketmaster
Anouk naar de Ziggo Dome
Anouk naar de Ziggo Dome

Woensdag 24 mei 2017 geeft Anouk een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dat maakte de Haagse zangeres zojuist bekend via Facebook. De zangeres behoeft eigenlijk geen introductie meer; sinds 1997 bracht ze al negen studio albums uit die allemaal veel succes kenden. Ze scoorde tientallen hits en sleepte talloze awards en andere prijzen binnen. Vorig jaar werd ze naast Nederlands grootste zangeres ook televisiepersoonlijkheid, toen ze fungeerde als coach in The Voice Of Holland.

Afgelopen maart bracht Anouk haar nieuwe album Queen For A Day uit, met daarop de hit Let’s Run Away Together. Dit tiende studio album haalde net als bijna al haar vorige albums de eerste plaats in de albumlijst. En 2016 is een productief jaar voor Anouk, want in oktober brengt ze alweer haar volgende album uit: Fake It Till We Die.

Anouk
Datum: Woensdag 24 mei 2017
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang 20.00 uur
De kaartverkoop start zaterdag 10 september om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek