J Balvin naar Paradiso

Ticketmaster
J Balvin naar Paradiso
J Balvin naar Paradiso

De Colombiaanse zanger J Balvin, één van de snelst opkomende sterren uit de Latin muziekwereld, geeft zijn eerste concert in Nederland. De afgelopen twee jaar heeft José Álvaro Osorio Balvin, mondiaal beter bekend als J Balvin, vier #1 Latin singles op zijn naam staan in Amerika én het record gebroken voor de langste nummer één hit van een Latin popartiest. De zanger heeft al een Latin Grammy Award voor Best Urban Artist op zijn naam staan, evenals vele samenwerkingen: van Major Lazer tot Justin Bieber. Hij is de vaandeldrager van de tweede generatie reggaetonrevolutie, die deze de reggaeton opnieuw in de internationale schijnwerpers zet.

Op zijn nieuwe album ‘Energia’ werkt hij samen met Juanes, Daddy Yankee, Fuego, Yandel en DVLP. De hits ‘Ginza’ en ‘Bobo’ zijn al honderden miljoenen keer bekeken op YouTube en de derde single ‘Safari’ waarop Pharrell in het Spaans meezingt, belooft records te gaan breken.

J Balvin
Datum: Dinsdag 08 november 2016
Zaal: Paradiso
Aanvang: 19.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Voorverkoop vanaf 8 september

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek