Steve Harris naar de Boerderij

Ticketmaster
Steve Harris naar de Boerderij
Steve Harris naar de Boerderij

Iron Maiden’s Steve Harris komt met zijn solo project British Lion naar de Boerderij! Dit is je kans om oog in oog te staan met de bassist, oprichter en bandleider van één van werelds grootste metal bands aller tijden!Aangezien Steve heel druk is met Iron Maiden zijn we blij dat hij een gaatje in zijn tourschema gevonden om met zijn side project naar Nederland te komen. Naast bassist Steve bestaat de band uit Richard Taylor op zang, David Hawkins op gitaar/toetsen, Grahame Leslie op gitaar en Simon Dawson op drums. De band bracht in 2012 hun debuutalbum “British Lion” uit. De plaat is is gemixt door door de vaste Iron Maiden producer Kevin Shirley en werd warm onthaald door de fans en pers. Steve Harris geniet ervan om in intieme clubs te spelen. Hij zegt hierover het volgende: “Ik ben gek op touren en live shows en ben erg enthousiast om met British Lion te gaan spelen. Het is fantastisch om weer eens de pure levendigheid van de kleinere clubs te ervaren, met de fans recht voor je neus – en ik dat zij het ook kunnen waarderen. Het is schitterend om terug te gaan naar mijn roots en het wordt fantastisch! Hot, sweaty & loud en we hebben voor lekkere rockzalen gekozen, met tickets zo laag geprijsd als we kunnen”.

Steve Harris
Datum: dinsdag 29 Nov 2016
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek