Adam & the Relevants naar Patronaat

Ticketmaster
Adam & the Relevants naar Patronaat
Adam & the Relevants naar Patronaat

Aanstekelijke gitaarpop, opgediend met een ontembare energie. Een enkele keer rammelt het; soms is het opruiend wild; maar altijd is er dat verpletterende refrein. Adam & the Relevants is geïnspireerd door enerzijds 90s bands als Oasis en Weezer en anderzijds door hedendaagse bands als Wavves en FIDLAR. De liedjes zijn zorgeloos, scherp en lopen over van branie. Geen pretenties, gewoon een bonte verzameling stevige en vooral catchy liedjes die direct in je hoofd blijven zitten.

Adam & The Relevants bestaat uit zanger/gitarist Adam Quann, gitarist Erik Bruil, bassist Guus Benneker en drummer Nigel Slaa. Adam leerde Erik en Nigel kennen via een geheime Facebookgroep en kwam met Guus in aanraking tijdens een bezoek aan de nagelstudio. Hun gelijknamige debuutalbum verscheen eerder dit jaar via Amsterdam Recording Company.

Adam & the Relevants
Datum: Vr 25 november
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20.00 u
Aanvang: 20.30 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek