Bettie Serveert naar Hedon

Ticketmaster
Bettie Serveert naar Hedon
Bettie Serveert naar Hedon

Bettie Serveert is zo’n een band die we al vele malen hebben mogen ontvangen, maar waar we nimmer genoeg van kunnen krijgen. Al 25 jaar staat de band aan de top van de Nederlandse indierock en nog steeds pakken ze elk publiek ogenschijnlijk eenvoudig in met hun aanstekelijke, energieke en vooral (h)eerlijke gitaarmuziek. Het grote publiek werd ingepakt met debuutalbum Palomine uit 1992 en sindsdien zijn er diverse parels op plaat verschenen. Niet voor niets konden ze touren met grote namen als Jeff Buckley, Dinosaur Jr. Wilco, Counting Corws en Buffalo Tom. Wat ons betreft komt Bettie Serveert live toch echt het beste tot haar recht in de intieme setting van een club en vanavond wordt dan ook zonder meer een bijzonder fijne avond voor iedere muziekliefhebber!

Bettie Serveert
Datum: za 03 december 2016
Zaal: Hedon
Aanvang: 19:00
Zaal open: 19:00
De voorverkoop start zaterdag 10 september om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek