Bettie Serveert naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Bettie Serveert naar Tivoli Vredenburg
Bettie Serveert naar Tivoli Vredenburg

De Nederlandse indierockband Bertie Serveert bestaat in 2016 vijfentwintig jaar en viert dat met een tour en een nieuw album! Hun elfde plaat heet Damaged Good, verschijnt dit najaar en bevat het meest diverse werk dat ‘De Betties’ tot nu toe hebben gemaakt: van korte liedjes die amper zestig seconden duren tot een compleet epos van acht minuten – en alles ertussenin. Bij de eerste single Never Be Over – een ontroerende ballade met strijkers, gloedvol gezongen door Carol van Dyk – is het goed mijmeren over de tijden rond Bettie Serveerts klassieke debuutalbum Palomine (1992). Gefeliciteerd!

Bettie Serveert
Datum: 10 maart
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek