Eleftheria Arvanitaki naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Eleftheria Arvanitaki naar Tivoli Vredenburg
Eleftheria Arvanitaki naar Tivoli Vredenburg

De Griekse zangeres Eleftheria Arvanitaki is een grootheid in haar thuisland, maar trekt ook in de rest van de wereld volle zalen met haar melancholieke liederen – zo verkocht ze in 2014 nog Carnegie Hall (New York) uit. Met haar aanstekelijke mix van traditionele Griekse muziek en pop kan Arvanitak (geboren op het eiland Icaria) terugkijken op een carrière van ruim 30 jaar. Hoogtepunten zijn onder meer haar optreden op de sluiting van de Olympische Spelen 2004 in Athene en een best-of-album op het legendarische label Verve (als eerste Griekse artiest ooit). Het wordt een zomerse avond in december!

Eleftheria Arvanitaki
Datum: 10 december
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek