JW Roy & Band naar Hedon

Ticketmaster
JW Roy & Band naar Hedon
JW Roy & Band naar Hedon

Op zijn laatste album Dry Goods & Groceries keerde JW Roy met veel succes terug naar zijn roots: de Americana. Op dit eerste Amerikaanse album in tien jaar brengt Roy de muziek waarmee hij zijn trouwe fanschare opbouwde en waarmee hij album na album lovende kritieken oogstte. Het boek dat het album vergezelt geeft aan waar Roy zijn inspiratie vandaan haalde: het staat vol met verhalen over, fotografie en ander beeld van gekoesterde en vergeten singer-songwriters, outlaws en legendes.

JW Roy wordt alom gezien als de Americana vertolker van Nederland. Tijdens deze tour speelt Roy met zijn band zijn nieuwe nummers, zijn oude hits (als Sixth Street en Deeper Shades) en klassiekers uit het Americana-oeuvre. o.a. Johnny Cash, Townes van Zandt en George Jones krijgen een JW Roy vertolking. En dat op volle kracht in een stomende country, soul en rock ‘n roll show.

JW Roy & Band
Datum: zo 05 feb 2017
Zaal: Hedon
Aanvang: 19:00
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek