Magnapop & Roald van Oosten naar Patronaat

Ticketmaster
Magnapop & Roald van Oosten naar Patronaat
Magnapop & Roald van Oosten naar Patronaat

Alternatieve rock uit Atlanta. Tien jaar geleden ontvingen we de band al in ons pand en ter ere van het twintigjarig bestaan van hun album Rubbing Doesn’t Help komt Magnapop weer voor een show naar Patronaat! De oprichting van de band vond plaats in 1989 en heeft na 1997 een tussenstop van vijf jaar gehad. Inmiddels is de band weer actief sinds 2002, met als harde kern vocaliste Linda Hopper en gitariste Ruthie Morris. Rubbing Doesn’t Help is een plaat met veel vlammend gitaarwerk en stevige punky songs. Sommige liedjes kunnen vergeleken worden met die van Blondie, maar na zoveel jaar verdient Magnapop een eretroon voor hun muziek en dat vieren we vanavond.

Roald van Oosten speelt sprekende nummers vol retro-elektronica, harmonieën en gitaren. Roald is een veelzijdige artiest die opgroeide in Brussel en Haarlem. Hij wierf uiteindelijk bekendheid met de Amsterdamse indie band Caesar. In een fijne balans tussen Caesar energie en Ghosttrucker melancholie zal Roald je verbazen met een rollercoaster van avontuurlijke muziek.

Magnapop & Roald van Oosten
Datum: Do 09 februari
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:00 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek