Sevn Alias naar 013

Ticketmaster
Sevn Alias naar 013
Sevn Alias naar 013

Betreed die linkerbaan maar vast, want vanavond geven we GASS! in 013. Sevn Alias doet met zijn ‘Trap Grammy Tour’ ons podium aan en dat is reden voor feest onder de hiphopliefhebbers. Alias heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten en als je zijn muziek niet hoort uit een voorbij rijdende auto of iPhones op straat dan zie je hem wel festivals rocken. Wat wil je ook met hits als ‘Kifesh’, ‘Ma3lish’ en ‘Gass’ die al bij een eerste luisterbeurt blijven hangen. De #summer16 mag dan wel voorbij zijn, maar de zegetocht van Sevn Alias gaat gewoon door in de popzalen.

De support komt vanavond van Rotterdam Airlines label genoot Kevin die al waves maakte met zijn 101 Barz sessie en de track ‘Op de Block’.

Sevn Alias
Datum: za 26 nov ’16
Zaal: 013
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:00u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek