The Dillinger Escape Plan naar de Melkweg

Ticketmaster
The Dillinger Escape Plan naar de Melkweg
The Dillinger Escape Plan naar de Melkweg

Grensverleggende mathcore band The Dillinger Escape Plan introduceerde op debuutalbum ‘Calculating Infinity’ uit 1999 hun opgefokte mix van metalcore, onregelmatige maatsoorten, muzikale uitersten en chaotische liveshows. Zowel op albums als bij liveshows ontziet de band niets of niemand en vooral zichzelf niet. De media kwamen superlatieven tekort om de muzikale erfenis van de band te prijzen toen de band dit voorjaar hun afscheid aankondigde. Waarschijnlijk wordt het zesde album ‘Dissociation’ hun laatste en zal halverwege oktober verschijnen. Wat dat betreft zullen het album en deze laatste Nederlandse live show het einde van een tijdperk markeren.

The Dillinger Escape Plan
Datum: 28 januari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek