The Neal Morse Band naar 013

Ticketmaster
The Neal Morse Band naar 013
The Neal Morse Band naar 013

Vandaag komt multi-instrumentalist Neal Morse met band (o.a. drummer Mike Portnoy) terug naar de Main van 013 voor een exclusieve NL show. Morse zal nummers van zijn aankomende album ten gehore brengen dat in november van dit jaar verschijnt, plus daarnaast uiteraard nog songs uit zijn overige imposante oeuvre. De aimabele muzikant heeft een bijzondere relatie met 013, getuige eerdere indrukwekkende shows die hij er de afgelopen jaren deed met zijn supergroepen Transatlantic, Spock’s Beard en Flying Colors en die allemaal even adembenemend waren.

Momenteel werkt hij aan materiaal voor zijn eigen The Neal Morse Band, waarmee hij momenteel de laatste hand legt aan een nieuw dubbel-album: “We are really pleased with the results. This is going to be a concept album which tells an epic tale presented on 2 CD’s. The band dug in and brought to the surface a wealth of new ideas and musical symmetries! It is with great excitement that we are bringing everything together along with the largest world tour we have ever done to date in a forthcoming press release!” Dat dus. Dit concert in 013 is de enige show in Nederland, dus mis ‘m vooral niet. (p.s. ja, uiteraard is Mike Portnoy ook van de partij.)

The Neal Morse Band
Datum: zo 2 apr ’17
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Voorverkoop start 10 september

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek