Tom Misch naar de Melkweg

Ticketmaster
Tom Misch naar de Melkweg
Tom Misch naar de Melkweg

De eindeloze zorgeloosheid van een dag aan het strand, de vreugde en de melancholie van je eerste zomerliefde; Tom Misch’ muziek brengt je brein onmiddellijk in zomerse toestand. Aan zoiets ingewikkelds als genres doet Misch niet, want de jonge Londenaar kan zowel heerlijke beats, speelt gitaar én viool. Zingen doet hij ook niet verkeerd, al laat hij dat vaker over aan zijn vrienden als Carmody, Loyle Carner en Jordan Rakei. Zijn geluid zit zo ergens tussen de liedjes van Jack Johnson, de hiphop van J Dilla en de zwoele elektronica van James Blake. Deze zomer veroverde hij talloze harten op festivals als ITGWO, nu komt hij terug voor zijn eerste clubshow!

Tom Misch
Datum: 03 december
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek